Havetips

Krukker og potter


Løg er gode at plante i krukker eller mindre potter. Det bedste er at vælge sorter, der er hårdføre til vinteren. Læs mere..

De rigtige betingelser i haven


Pærer kan vokse i enhver form for jord, selvom det altid bør være veldrænet jord. Det er også vigtigt at placere kompost på jorden hvert år, hvor pærerne er plantet for at stimulere livet i jorden. Læs mere..

Plantning af Blomsterløg


Tulipaner, krokus og lignende blomsterløg plantes i efteråret. Bedst mellem september og november. I mildere klimaer er det ikke noget problem at plante i december. Læs mere..

Efter blomstring ​


Efter forårspærer har blomstret, laver blomsterne frøkasser, planterne bliver svage, og deres blade begynder at hænge. Læs mere..

Sådan plantes dahlia


Dahlia blomstrer frodigt om sensommeren og efteråret, når mange andre enårige og stauder er færdige med at blomstre. Læs mere..

Perennial plants


Sørg for at beskytte dem mod dehydrering efter modtagelse af potteplanterne. Plant inden for flere dage, og indtil dem, hold dem kølige og frostfrie. Læs mere..

Lav en frugthave


Spadseretur gennem haven og snacke lækre bær, hindbær og jordbær undervejs. Plantning af en frugthave giver et meget velsmagende retreat. Vi er glade for at forklare, hvor vi skal starte. Læs mere..

Frugtbuske

 

Goji bærbusk - Læg først rødderne i en spand med lunkent vand, inden du planter dem i jorden. Gojibæret vokser godt i al slags sandjord, som er gennemtrængeligt. Læs mere..

Plantning hvidløg

 

Hvidløg kan plantes om foråret og efteråret. Til efterårsplantning er den bedste metode at plante nelliker i kamme for at forhindre dem i at blive for våde om vinteren. Læs mere..

Plantning asparges

 

Hvis du sår planterne i god tid (i begyndelsen af marts) i drivhuset, har du plantemateriale i maj samme år, som kan plantes i et midlertidigt ventebed. Læs mere..