Salgsbetingelser ​

Salgsbetingelser forbrugere 

Forsendelse 

Vi sender de økologisk dyrkede blomsterløg fra naturalbulbs.nl på det rette tidspunkt for dit område. Uden for plantesæsonen kan du forudbestille dine løg, som vil blive sendt på det rette tidspunkt. Inden for plantesæsonen sender vi din ordre inden for få dage til maksimalt en uge. Forsendelsen med blomsterløgene er forsikret. Vi vil informere dig, hvis der skulle opstå uforudsete problemer i tilgængelighed eller levering. Vi vedligeholder omhyggeligt vores hjemmeside og gør alt hvad vi kan for at levere de sorter og den kvalitet, som du har bestilt. Alle nævnte priser er eksklusiv forsendelse og håndteringsomkostninger.

Privatpolitik 

Dine oplysninger vil blive respekteret. Oplysninger bruges kun af ejeren af Natural Bulbs til at færdiggøre din bestilling og holde dig informeret om tips og nye produkter i fremtiden, hvis du ønsker det. Vi vil aldrig vidergive dine oplysninger til trediepart.

Returnering og beskadigelse under transport

For ethvert køb på internettet har du 14 dages returret. Det betyder, at du kan returnere varen inden for 14 dage. Når den returneres, vil vi refundere beløbet. Bemærk, at du vil være ansvarlig for forsendelsesomkostninger.
​Du skal undersøge emballagen ved ankomst. Hvis det har betydelige skader, skal du nægte modtagelse af pakken. Hvis du accepterer pakken gøres det med forbehold. Natural Bulbs ikke ansvarlig for transportskader.

Besstilling 

Bestilling er nemt med naturalbulbs.nl: tilføj de valgte produkter til din indkøbsvogn med knapperne ’bestil’ eller ’Læg i kurv’. Du kan så vælge at fortsætte med at handle, indtil du er klar til at gå til betaling. Du kan oprette en kundekonto, hvilket gør det muligt at se din ordrehistorik. Alternativt kan du indtaste dine data som gæst. De forskellige trin vil føre dig igennem til den endelige bestilling og faktureringsproces.

Det er muligt at vælge din foretrukne betalingsmetode. Hvis du vælger en metode som Paypal, iDEAL (Holland) eller Sofort Banking, vil du blive omdirigeret til en sikker (https) side. Beløbet vil blive trukket på din bankkonto.
​Hvis du foretrækker at betale med en bankoverførsel, skal du vælge denne metode og overføre til en konto tilhørende Natural Bulbs i Heemstede, Holland. Brug venligst disse bankoplysninger:
Kontoejer: Natural Bulbs, Heemstede, Holland
IBAN: NL54 TRIO 0320 7446 98
BIC: TRIONL2U

Udskudt betaling

Hvis du for eksempel forudbestiller i foråret til levering i efteråret, kan du vælge at lave en udskudt betaling ved at vælge bankoverførsel. Du kan derefter foretage din betaling tæt på forsendelsesdatoen. Inden plantesæsonen skal du foretage bankoverførslen for at få din ordre sendt.

Opdatering af din konto

Hvis du ønsker at opdatere dine kontooplysninger, kan du gøre det ved logge ind på hjemmesiden ved at indtaste din e-mailadresse og adgangskode. Tryk på 'log ind' og gå derefter til 'godkendelse'. Dette vil føre dig til dine kontooplysninger.
Version-DA 2.0 | Okt. 2014

Salgsbetingelser virksomheder

For alle forretningstransaktioner gælder Anthos’s salgsbetingelser, som vi fremsender én gang om året. Modpartens eventuelle betingelser afvises udtrykkeligt, medmindre de to parter skriftligt har aftalt andet. ​

Du kan downloade Anthos's betingelserne ved at klikke her.