Hvad står naturlig for? ’Naturlig’ er fremtrædende, da det omhandler både din og vores børns natur og fremtid, som vi holder af.

I dag foretager flere og flere bæredygtige valg med god samvittighed. Det gælder ikke kun mad, men også den øgede popularitet af økologisk tøj eller miljøvenlige biler. Heldigvis har mange fokus på deres eget helbred og fremtiden for deres omgivelser, således at de justerer deres købsadfærd i overensstemmelse hermed. Økologiske produkter er kommet for at blive, og vokser betydeligt globalt.​


Natural Bulbs, som består af en lille gruppe økologiske avlere, som startede en hjemmeside for flere år siden for at tilbyde et begrænset udvalg af økologisk dyrkede blomsterløg. I dag kommer vores blomsterløg direkte fra disse avlere og vi tilføjer stadig nye avlere, der er støt skifter fra økologisk til biologisk avling.

Sammen med dig kan vi igen få 100% naturlige blomsterløg tilbage i jorden og tilbage til vores miljø!

Så snart du modtager dine blomsterløg til den korrekte plantetid for dit område, vil oplevelsen fortsætte. Grav et hul, smid dine løg i og lad naturen gå sin gang! 100% tilfredshed er hvad vi lover dig, når de første knopper vises næste forår eller sommer.

Med blomsterløg til sommeren kan du få en hurtig start i din have. De triste vinterdage vil hurtigt blive glemt med disse tidlige tegn på foråret! Og bier og sommerfugle vil snart svæve over dine blomster og hjælpe med at bestøve verden på en bæredygtig måde.​