Vores øko-avlere

Hos Natural Bulbs arbejder vi kun med en udvalgt gruppe af avlere, der favner naturen og arbejder lidenskabeligt for at give dig organiske blomsterløg. Vi vil gerne introducere dig til 3 af disse vidunderlige mænd og kvinder:

John og Johanna Huiberts

''Det er tid til forandring!!', vi besluttede begge, da jordprøver fra vores gård bekræftede vores værste frygt: vores jord var helt udmattet, dybest set dødt.

Jeg besluttede at prøve et kursus inden for håndtering af jord og opdagede det hemmelige liv i naturen. Fra den dag er det min ambition at gradvist reducere anvendelsen af plantebeskyttet gødning og kemikalier. Jeg lod revisionsfirmaer foretage objektive revisioner for at benchmarke mod andre landmænd, og de fortalte mig, at jeg var i en klasse for sig.

Pløjning af jorden sker via en plov, som ikke drejer, for at opretholde balancen i øverste og nederste lag. Og vi har skabt vores egen kompost ud af f.eks. hvede, raps, havre og kløver.

''I dag høster vi bedre, stærkere og sundere løg til vores kunder, og vi har fået liv tilbage i vores jord''

Vi er meget stolte af de skridt, som vi tager for os selv og vores omgivelser. Og vi oplever større tilfredshed med vores arbejde!

Med de første par tønder land er vi nu certificeret økologisk (NL-BIO-01). Hvis det er op til os, går vi efter et 100% biomærket produkt. For det har vi brug for kunder som jer, så du kan hjælpe os med at opnå dette!

Wilbrord Braakman

Jeg er opvokset mellem grøntsager og blomster i West Friesland, og jeg var betaget af gartneri i skole og begyndte at gro grøntsager. Over tid udviklede jeg en passion for blomsterløg og den organiske vækst i dem. Hver dag er jeg endnu mere overbevist om, at en lang række organiske hjælpemidler er til vores rådighed for at vokse på den naturlige måde.

Det starter med en sund jord, rig på mikroorganismer, der opretholder et stærkt forsvar.

Tænk på naturlige jord-forstærkere som kompost-te. Jeg er overbevist om, at i sidste ende vil global landbrug bruge det, som vi arbejder med i dag.

Og det ville være enden på den verdensomspændende forurening og drab på vores bier. Det vil forbedre vores helbred på grund af en bæredygtig fødekæde. Den organiske måde leverer faktisk mere kraftfulde produkter, og en gård kan også håndteres på en økonomisk bæredygtig måde for landmanden.