Hos Natural Bulbs arbejder vi kun med en udvalgt gruppe af avlere, der omfavner naturen og arbejder sammen for at tilbyde dig organiske blomsterløg. Vi vil gerne introducere dig til 3 af disse vidunderlige mænd og kvinder:

John and Johanna Huiberts

'Det er tid til forandring !!', Vi besluttede os begge, da jordprøverne på vores gård bekræftede vores værste frygt: vores jord var helt udmattet og dybest set død.

Jeg besluttede at tage en uddannelse inden for jordforvaltning og opdagede det hemmelige liv i naturen. Fra den dag har det været min ambition at gradvist reducere anvendelsen af gødning og kemisk afgrødebeskyttelse. Jeg lader frivilligt firmaer foretage objektive revisioner for at måle min jord mod andre landmænd, og de fortæller mig, at jeg er i en helt anden klasse.

Pløjning af jorden foregår via en ikke-drejende plov for at opretholde balancen i øverste og nedre lag. Og vi har skabt vores egen kompost ud af hvede, raps, havre og kløver.

''I dag høster vi bedre, stærkere og sundere pærer til vores klienter, og vi har fået livet tilbage i vores jord''

Vi er meget stolte af de ting, vi gør for os selv og vores miljø. Og vi oplever større tilfredshed med vores arbejde!

Med de første par hektar jord er vi nu certificeret økologisk (NL-BIO-01). Hvis det er op til os, går vi videre til 100% biomærket produkt. Til dette har vi brug for kunder som jer, så hjælp os med at gøre det til virkelighed!

Wilbrord Braakman

Opvokset mellem grøntsager og blomster i West Friesland gik jeg på gartneriskolen og startede som grøntsagsavler. Over tid udviklede jeg en lidenskab for blomsterløg og til sidst organisk vækst. Hver dag er jeg endnu mere overbevist om, at et væld af organiske hjælpemidler står til vores rådighed for at vokse den naturlige måde.

Det starter med en sund jord med masser af mikroorganismer, der opretholder en stærk modstandsdygtighed.

Wilbrord Braakman
Tulipa Sapporo

Tænk på naturlige jordforbedringsmidler som kompostte. Jeg er overbevist om, at det globale landbrug til sidst vil bruge det, som vi laver i dag.

Og det ville være enden på den verdensomspændende forurening og ødelæggelse af vores bestøvende bier. Det vil forbedre vores sundhed på grund af en bæredygtig fødekæde. Interessant nok leverer den organiske tilgang faktisk mere kraftfulde produkter, og en gård kan også styres på en økonomisk bæredygtig måde for landmanden.