ORGANISK ELLER EJ?

Du ønsker kun at købe bæredygtige produkter fra pålidelige virksomheder. For at berolige dig, så har vi det på samme måde! Natural Bulbs handler om certificerede økologiske eller bæredygtige produkter. Vi foretrækker at skelne mellem økologiske og bæredygtige blomsterløg. Du kan bestille begge kategorier fra vores butik. Vi har gjort valget nemt for dig. Natural Bulbs er specialiseret i naturligt dyrkede blomsterløg uden kunstgødning, forbedre jordbundens biodiversitet og undgå kemiske pesticider. Arbejd med naturen i stedet for imod den.

 

BIO = ORGANISK NL-BIO-01

Kend vores organiske løg med dette EU logo, referencen til BIO i deres navn, og de har koden NL-BIO-01

Download organic certificate

 

 

 

Bio certificaat Natural Bulbs

TR = Organisk i overgangen - NL-BIO-01

Vi bør støtte de modige avlere, som har startet en organisk kultur, og som er tæt på målstregen. De bliver nøje overvåget af den hollandske økologiske certificeringsorgan Skal. Disse produkter kan genkendes ved bogstaverne TR i deres navne, og i databladet finder man NL-BIO-01 koden med hvert produkt. Næste år vil disse produkter modtage deres akkreditering til også bære det grønne økologiske EU-logo.

 

Bæredygtig - 100% fri for NEONICS

Du kan genkende vores bæredygtige blomsterløg ved disse koder:

 

Bæredygtig MPS-A+

Det certificerende organ kaldes for MPS, og producenten opnår det højeste niveau A+. Vi henviser til dette som økologisk dyrkning, for avlerne tænker på økologi og arbejder med naturen, fremmer biodiversiteten, en sund jord og undgår kemikalier. De garanterer, at løgene er 100% fri for neonicotinoider (kendt for at skade bier).

 

Bæredygtige naturlige løg

I dette tilfælde er vi det kontrollerende organ, da producenten er for lille til at have råd til et certifikat. Han arbejder efter bæredygtige principper, og vi følger ham nøje. Dette er en undtagelse til vores ønske om kun at sælge certificerede produkter i den nærmeste fremtid.

 

Hvor kan jeg finde disse organiske blomsterløg?

I bunden af hvert produkt i databladet finder du henvisning til ovennævnte koder samme sted, hvor producenten er beskrevet.

 

I ONLY WANT ORGANIC PRODUCTS

Det er muligt! Tryk på ovenstående linje, og det vil tage dig direkte til NL-BIO-01 produkterne. Du kan altid søge ved at indtaste BIO i øverste højre hjørne af søgefeltet, eller endnu mere simpelt ved at trykke på kategorien ORGANISK i venstre navigationskolonne.